Elaboració

Dissenyem receptes segons la manera tradicional d'elaborar cervesa, però amb els coneixements i la tecnologia actuals. Durant el procés d'elaboració es respecten els temps necessaris a cada etapa i s'utilitzen productes naturals de primera qualitat: malts d'ordi i blat, llúpol, llevat i aigua. La càrrega iónica (sals) d'aquesta aigua s'ajusta específicament en funció de l'estil de cervesa que volem elaborar.

Aquestes cerveses no tenen conservants ni additius que accelerin el procés. Tanmateix, tampoc són filtrades ni pasteuritzades, de manera que, al ser un producte viu, van guanyant en complexitat a mesura que va passant el temps. La fina carbonatció s'aconsegueix mitjançant una segona fermentació a l'ampolla, la qual és produïda de manera natural per la presència del llevat. 

La recepta, una vegada és aprovada i possada al mercat, es va perfeccionant lot a lot mitjançant la introducció de petites variacions. Les cerveses Bertus són d'alta fermentació (Ale) i s'elaboren en lots de 250L i 500L. Tot i que s'aplica un acurat control durant el procés de fabricació, que assegura la regularitat dels lots, cada fabricació és única i irrepetible.

El nostre compromís corporatiu radica en l'ampla experiència i en la millora continua dels processos. Elaborem cerveses amb requisits especials i ens adaptem a les necessitats dels nostres clientes. Això requereix fiabilitat, flexibilitat i eficiència.