Nómades

Si ets un cerveser nómada o un homebrewer i t'estàs plantejant encarregar una fabricació petita, truca'ns i en parlem. Degut al disseny de la màquina i a la capacitat dels fermentadors, tenim la possibilitat d'elaborar lots de 210L i 450L efectius. Tu decideixes el tipus d'envàs. 

T’oferim la possibilitat d’elaborar la teva pròpia recepta o bé dissenyar-te una recepta de cervesa que reuneixi el perfil organolèptic i les característiques que voldries trobar en una cervesa.

Nosaltres ens encarreguem de tot: ingredients, elaboració i fermentació, envasament i guarda. Posem a la teva disposició la nostra experiència i coneixement, juntament amb unes instal·lacions amb tots els permisos necessaris. Tu només t’hauràs de preocupar en donar a conèixer la teva cervesa i desenvolupar la teva marca.

Aquesta opció és ideal, entre d’altres, per a:

  • Un restaurant / turisme rural / negoci d’alimentació selecte / etc, que vulgui aportar valor a la seva marca mitjançant una cervesa única i que no es trobarà al mercat.  
  • Una Associació Cervesera que no disposi d’instal·lacions pròpies d’elaboració, però que en tingui un gran coneixement del producte i pugui comercialitzar la seva cervesa en un local propi.
  • Un grup d’amics que simplement vulguin encarregar un lot petit de cervesa per a consum propi.Ah!!! Recorda que el nostre punt fort radica en que podem fer lots de 200L, que representa poc menys de 600 ampolles. Així, la teva inversió serà molt ajustada i en el cas de comercialitzar la cervesa, no necessitaràs gaire temps. Aquest aspecte és important, tenint en compte que la cervesa artesana és un producte viu i va evolucionant amb el temps.